اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس و مانتو

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس و مانتو

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت قلقلی

سایت تفریحی پارلین » امروز در بخش آموزش آشپزی پارلین, آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی را آماده کرده ایم که در ادامه مطلب مشاهده میکنید

مواد لازم برای آلبالو پلو

برنج : 4 پیمانه

آلبالو : 1 کیلوگرم

گوشت چرخ کرده : 400 گم

پیاز : 2 عدد

شکر : 500 گرم

روغن : به میزان لازم

زعفران : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

خلال پسته : 2 قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت قلقلی

آلبالو پلو یکی از غذاهای ایرانی و تابستونیه ماست پس تا تابستونه و آلبالوی فراوان در بازار موجوده دست به کار شوید و آلبالو پلو خوشمزه ایرانی را درست کنید و همچنین بهتره بدونید آلبالو پلو برای رفع عطش خیلی مؤثره و همچنین برای آب کردن چربی های اطرف شکم هم خیلی مفیده در ادامه با آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه و پخت آلبالو پلو مجلسی خوشمزه با گوشت قلقلی همراه ما باشید

طرز تهیه آلبالو پلو

مرحله اول : ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر میریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد. مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید.

مرحله دوم : پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.

مرحله سوم : برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم.

مرحله چهام : سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود. سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. الکنون آلبالو پلوی شما آماده است نوش جان

تزیین آلبالو پلو

برای تزئین آلبالو پلو می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.

آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت قلقلی

آموزش آشپزی پارلین » آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی خوشمزه با گوشت قلقلی

  • ۹۶/۰۵/۲۰
  • پارلین موزیک

آلبالو پلو

نظرات (۱)

  • مهندس رضا عباسی
  • وای
    چقد خوشگله
    خوشمزه هم هستش؟

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی