سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و طرز تهیه آسانی دارد. امروزه سوپ دال عدس به روش های مختلفی طبخ می شود و در بعضی از دستورها به این سوپ خوشمزه قارچ و تمبر هندی و تخم گشنیز و ... اضافه می کنند.
سوپ دال عدس یوانانی، سوپ دال عدس عربی و سوپ دال عدس هندی از مشهورترین آن هاست و ما در این آموزش آشپزی طرز تهیه سوب دال عدس یونانی را برای شما آماده کرده ایم.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سوپ دال عدس آشنایی ندارید، ماد در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ دال عدس را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید سوپ دال عدس خوشمزه و محبوب درست کنید.
مواد لازم سوپ دال عدس | |
---|---|
دال عدس | 1 لیوان |
هویج متوسط خرد شده | 1 عدد |
پیاز خرد شده | ١ عدد |
سیر رنده شده | ١حبه درشت |
برگ بو | 2 عدد |
گوجه فرنگی رنده شده | 1 لیوان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
1. برای درست کردن این سوپ خوشمزه، ابتدا دال عدس را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شود. بعد از پخت آن را کنار می گذاریم.
2. همچنین پیاز و هویچ را در یک قابلمه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می دهیم. بعد از 5 دقیقه، مقداری سیر، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
3. سپس گوجه فرنگی رنده شده + دال عدس آبپز شده + برگ بو + مقداری نمک و 3 لیوان آب یا استاک سبزیجات اضافه می کنیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه صبر می کنیم تا همگی مواد به خوبی بپزند. اگر احساس کردید آب سوپ کم است می توانید مقداری آب جوش هم اضافه کنید.
4. در انتهای پخت مقداری آبلیمو یا سرکه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم به خوبی بپزد و جا بیفتد. پس از اینکه سوپ به خوبی پخت و به غلظت مناسب رسید، آن را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با جعفری ساطوری شده تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ دال عدس خوشمزه لذت ببرید.