شیرینی بهشتی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این شیرینی را به صورت خانگی در منزل درست کنید و به هنگام عید نوروز، از مهمان های خود با این شیرینی خوشمزه و خوش طعم پذیرایی کنید.
به هر حال اگر به هر دلیلی به فر دسترسی ندارید و می خواهید شیرینی بهشتی بدون فر درست کنید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر را آماده کرده ایم که شما این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی بهشتی بدون فر خوشمزه و عالی درست کنید.
مواد لازم شیرینی بهشتی بدون فر | |
---|---|
آرد سفید مخصوص شیرینی | یک لیوان |
روغن جامد | نصف لیوان |
روغن مایع | یک قاشق غذاخوری |
پودر قند | نصف لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر هل در صورت تمایل | نصف قاشق چایخوری |
1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع روغن جامد را در یک ظرف با پودر قند هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند. به جای روغن جامد می توانید از 100 گرم کره هم استفاده کنید.
2. سپس وانیل را اضافه می کنیم و با دور تند همزن هم می زنیم تا تمامی مواد به خوبی باهم مخلوط شوند و پف کنند. بعدش روغن مایع و پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره با دور تند همزن هم می زنیم.
3. در ادامه آرد الک شده را به آرامی و به تدریج در 3 مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. سعی کنید به اندازه کافی و نیاز آرد بریزید تا خمیر لطیف و نرمی داشته باشیم.
4. در صورتی که میخواهید شیرینی بهشتی را در دو نوع ساده و زعفرانی درست کنید، برای این کار خمیر را نصف می کنیم و به یک قسمت، یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده و غلیظ اضافه می کنیم. توجه کنید اگر زعفران آبکی و رقیق باشد در این صوت مجبور هستیم آرد بیشتری اضافه کنیم و با این کار شیرینی ما سفت و خراب می شود.
5. همچنین اگر دیدید خمیر خیلی شل است و به دست می چسبد می توانید یکمی دیگر آرد اضافه کنیم و اینکه به هیچ وجه نباید خمیر را با دست ورز بدهید. چون اگر ورز بدهید خمیر به روغن می افتد و خراب می شود.
6. حالا باید هر یک از خمیرها را به صورت جداگانه داخل قیف بریزیم و بعدش شروع به قیف ردن می کنیم. من همیشه از قیف یک بار مصرف و ماسوره شکوفه برای پخت شیرینی بهشتی استفاده می کنم. البته اگر قیف هم نداشتید می توانید مقداری از خمیر را با دست بردارید و بعد از گلوله کردن روی سینی می چنیم. توچه کنید بهتر است از یک سینی چدن یا سینی پیرکس و یا آلومینیومی استفاده کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید.
7. حالا فر دست ساز خود را از قبل گرم می کنیم. منظور از فر دست ساز همان قابلمه است که کف آن یک توری یا الک فلری گذاشتیم تا کف سینی با کف قابلمه در تماس نباشد. حالا سینی حاوی شیرینی های بهشتی را داخل قابلمه روی توری یا الک فلزی قرار می دهیم و بعدش درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.
8. دقت داشته باشید شعله زیر قابلمه را حتما روی کم می گذاریم و به مدت نیم ساعت صبر می کنیم تا شیرینی های بهشتی به خوبی بپزند. بعد از نیم ساعت حتما درب قابلمه را بردارید و پخت شیرینی ها را بررسی کنید. اگر دیدید خیلی کم دور شیرینی ها طلایی شده است، در این صورت حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی خنک شوند.
9. بعد از خنک شدن، شیرینی های بهشتی را داخل ظرف سرو مورد نظر خود می ریزیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های بهشتی خشزه لذت ببرید.
توجه کنید شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید دو نوع شیرینی بهشتی ساده و زعفرانی درست کنید. علاوه بر این شما می توانید با افزودن رنگ خوراکی مورد نظر خود به خمیر، شیرینی بهشتی را در انواع رنگ های مورد نظر و محبوب خود درست کنید.