اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس و مانتو

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس و مانتو

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

  • ۰
  • ۰

خورش قیمه یکی از خورش های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که کمتر کسی پیدا می شود این غذا را دوست نداشته باشد. مواد اصلی این خورش گوشت ، سیب زمینی ، لپه و لیمو عمانی می باشد. در این آموزش آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید خورشت قیمه خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر درست کنید.

مواد لازم خورش قیمه
گوشت گوسفند یا گوساله 400 گرم
لپه 2 پیمانه
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن ببه میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه خورشت قیمه

برای اینکه نفخ لپه ها گرفته شود و بهتر پخته شوند بهتر است از شب قبل آن ها را در یک ظرف بخیسانید و چند باری آب آن را عوض کنید. برای شروع پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه روغن درون قابلمه ای که می خواهید خورش را در آن بپزید تفت دهید. زمانی که پیازها کمی نرم شدند گوشت را که از قبل به صورت تکه های کوچک خرد کردید به قابلمه خورش اضافه کنید و تفت دهید وقتی رنگ گوشت هم تغییر کرد لپه ها را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

بعد از انجام دادن مراحل قبل حالا در این مرحله حدود 5 لیوان آب به قابلمه خورشت اضافه کنید و در ظرفی جدا رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و به قابلمه خورش اضافه می کنیم حالا باید حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید.

بعد از اینکه آب داخل قابلمه جوشید حرارت را کم کنید و درب قابلمه را هم بزارید تا خورش به آرامی شروع به پختن کند. لیمو عمانی ها را هم بهتر است با چنگال سوراخ کنید و درون یک لیوان آب بریزید تا کمی از تخلی آن ها گرفته شود و باعث تلخ شدن خورش نشوند.

وقتی که گوشت و لپه خورش پخته شد لیمو عمانی ها را به قابمه خورش اضافه کنید. نمک ، فلفل و ادویه های دیگر را در صورت تمایل هم اضافه کنید و من برای خوشرنگ شدن خورشت ، کمی زعفران نیز به آن اضافه کردم. حالا باید حدود یک ساعت منتظر بمانید تا خورش با حرارت کم بپزد و خوب جا بیفتند. در این مدت زمان می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی برش دهید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا در زمان کشیدن خورش ، آن را با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید و به همراه برنج سرو کنید.

  • ۹۷/۰۷/۰۹
  • پارلین موزیک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی