طرز تهیه مرحله به مرحله آش جو مجلسی و ندری روش دوم
در ادامه روش دوم طرز تهیه آش جو را با ماش و جو پرک و آرد برنج و ... آماده کرده ایم که شما در صورت تمایل میتوانید از روش بالا یا روش پایین برای درست کردن آش جو در خانه استفاده کنید.
نخود | ۲ قاشق غذاخوری |
لوبیا | ۲ قاشق غذاخوری |
عدس | ۲ قاشق غذاخوری |
جو | ۴ قاشق غذاخوری |
ماش | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | مقدار لازم |
نعنا | ۲ قاشق غذاخوری |
کشک | ۱ لیوان |
جو پرک | ۸ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شبت ) | نیم کیلو |
طرز تهیه آش جو روش دوم
- برای تهیه آش جو ابتدا عدس, ماش, نخود, لوبیا, بلغور و جو را به همراه نمک, فلفل و زردچوبه و آب کافی داخل قابلمه ای بریزید و با حرارات ملایم حدود ۵ ساعت صبر کتید تا بپزند.
- سپس یک کاسه ماست خوری جو پرک را دوباره به مواد آش اضافه کرده و صبر کنید تا دو ساعت دیگر بپزد و بعد ۲ قاشق آرد برنج را در یک لیوان آب سرد ریخته و هم بزنید و سپس به مواد آش اضافه کنید.
- در این مرحله سبزی آش را که از قبل خرد کرده اید اضافه کنید و به مدت یک ساعت دیگر صبر کنید تا آش خوب بپزد و جا بیفتد فقط فراموش نکنید در حین پخت چندین مرتبه آش را هم بزنید تا آش لعاب انداخته و جا بیفتد.
- برای تزیین هم میتوانید با نعنا داغ, پیاز داغ, کشک و زعفران آب کرده تزیین کنید.
طرز تهیه آش ماست
آش ماست یکی دیگه از آش های پرطرفدار و خوشمزه ما ایرانیان مثل آش رشته می باشد...
طرز تهیه پیاز داغ
برای تهیه پیاز داغ, مقداری روغن را در ظرفی مناسب ریخته و داغ کنید سپس ۲ عدد پیاز خرده شده را اضافه کنید تا پیاز با شعله زیاد سرخ و برشته شود سپس سریع روغن پیاز را به وسیله یک آبکش جدا کنید و پیاز داغ را در یک ماهیتابه برگردانده و پهن کنید تا پیاز داغ خشک و برشته شود.
طرز تهیه نعنا داغ
برای این کار داخل ظرفی مناسب مقداری روغن به همراه نعنا خشک آسیاب شده بریزید و با حرارت کم تفت دهید تا نعنا داغ درست شود مواظب باشد نعنا نسوزد و رنگش عوض نشود.