طرز تهیه آش آلو | آموزش کامل دستور پخت آش آلو خوشمزه مخصوص
آموزش کامل طرز تهیه آش آلو برای ۶ نفر
آش آلو یکی از دیگه از آش های ما ایرانیان است که مخصوصاً وقتی آلوی تازه وارد بازار میشه عادت داریم این آش خوشمزه را درست کنیم اما هستند کسانی هم که آلو خشک میکنن و در فصل های دیگه این آش خوشمزه را درست میکنند. امروز در بخش آموزش های آشپزی پارلین, طرز تهیه و درست کردن این آش خوشمزه و مواد لازم را برای ۶ نفر آماده کرده ایم که در ادامه میتوانید دستور طرز تهیه و پخت آش آلو را مشاهده کنید.مواد لازم برای آش آلو
مقدار لازم برای ۶ نفر | مواد لازم برای ۶ نفر |
آلوی تازه | ۱ کیلو |
یا آلوی خشک | ۲۵۰ گرم |
برنج | ۱ استکان |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
سبزی آش | ۱ کیلو |
پیاز | ۳ عدد |
لپه | نصف استکان |
نمک | به مقدار کافی |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش آلو
برای تهیه آش آلو ابتدا پیازها را سرخ میکنیم و زردچوبه هم میزنیم بعد لپه و برنج را با پیاز در آب میریزم و روی حرارات میزاریم در این مدتی که لبه و برنج نیم پز می شوند گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط میکنیم و به صورت کوفته ریز در می آوریم.
اگر برنج و لبه هامون نیم پز شدند سبزی خرد شده را بهش اضافه میکنیم و پس از پختن سبزی کوفته ریزها را به موادمون اضافه میکنیم و سپس آلوی تازه که قبلا هسته شونو جدا کردیم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا آش جا بیفتد
اگر آلوی تازه ندارید میتوانید از آلوی خشک استفاده کنید در این صورت آلوی خشک را کمی زودتر در آش باید بریزم
تزیین آش آلو
برای تزیین آش الو میتوانید با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزیین کنید