آموزش کامل طرز تهیه آش رشته مجلسی و نذری + تزیین آش رشته
سایت تفریحی پارلین » امروز بخش آموزش آشپزی, آموزش کامل طرز تهیه آش رشته نذری و آش رشته مجلسی را به همراه عکس های از مدل های تزیین آش رشته نذری و مجلسی قرار داده ایم. آش رشته یکی از آش های معروف ما ایرانیان است که گاها به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان پیش غذا این غذا استفاده می شود در ادامه با آموزش درست کردن آش رشته مجلسی و نذری همراه ما باشید.
مواد لازم تهیه آش رشته
لوبیا سفید : 1 لیوان
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
رشته آش : 600 گرم
پیاز داغ : 1 لیوان
سیر داغ : 1/2 لیوان
لوبیا چیتی : 1 لیوان
نخود : 1 لیوان
عدس : 1 لیوان
نعنا داغ : به مقدار لازم برای تزیین
کشک : 1 کیلو گرم
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج) : 2 کیلو گرم
طرز تهیه آش رشته مجلسی و نذری
برای طرز تهیه آش رشته مجلسی و نذری ابتدا حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. و سپس پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
در این مرحله نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.
سپس یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.
در ادامه عکس تزیین انواع مدل های آش رشته مجلسی و نذری را قرار دادیم که مشاهده میکنید
عکس تزیین آرش رشته مجلسی و نذری خوشمزه در بخش آموزش آشپزی پارلین
عکس انواع مدل های تزیین آرش رشته مجلسی و آرش نذری به صورت ساده و شیک