اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس و مانتو

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس و مانتو

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

اخبار و عکس بازیگران, مدل لباس عروس,مدل مانتو زنانه,فال روزانه,دکوراسیون,آرایش و زیبایی,جوک و نوشته های عاشقانه

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه بزقرمه ترکی کرمانی حوشمزه برای 6 تا 8 نفر

پارلین » امروز در بخش آموزش آشپزی پارلین در خدمت تون هستیم با آموزش طرز تهیه کامل بزقرمه ترکی کرمانی که یکی از غذاهای اصیل و سنتی کرمانی هست تأکید میکنم هر موقع رفتید کرمان برای یه بارم شده غذای خوشمزه و سنتی کرمانی بزقرمه را بخورید مطمئن باشید با خوردن بزقرمه هیچ وقت شهر کرمان را بخاطر این غذای خوشمزه اش از یاد نخواهید برد در ادامه دستور پخت بزقرمه کرمانی را برای 6 تا 8 نفر قرار دادیم که در ادامه مشاهده میکنید

مواد لازم بزقرمه برای 6 تا 8 نفر

نخود : یک پیمانه

پیاز : یک کیلوگرم

سیر : یک بوته

گوشت بدون استخوان : 500 گرم

کشک : به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری

نعنا داغ : به میزان لازم

گردو خرد شده : به میزان لازم

آب : 2 پیمانه

آموزش کامل طرز تهیه بزقرمه ترکی کرمانی حوشمزه

آماده سازی نخودها برای پخت بزقرمه کرمانی

برای تهیه بزقرمه ترکی کرمانی قبل از هر چیزی باید اول نخودها را ساعتی خیس کنید، و آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود. اکنون نخود های شما آماده هستند.

طرز تهیه بزقرمه در 3 مرحله

مرحله اول : برای تهیه بزقرمه ترکی ابتدا باید پیاز را خرد کنید و با روغن قشنگ سرخ کنید و نصف آن را برای تزیین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید و بعد گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

مرحله دوم : در این مرحله نخود هایی که از قبل آماده کرده اید را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

مرحله سوم : سپس کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد. و نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید. نوش جان

آموزش آشپزی پارلین » آموزش کامل طرز تهیه بزقرمه ترکی کرمانی حوشمزه

  • ۹۶/۰۵/۲۹
  • پارلین موزیک

آموزش آشپزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی