آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه کمپوت انجیر خوشمزه
آموزش درست کردن کمپوت خوشمزه انجیر در منزل
پارلین » انجیر خوراکی، انجیر، شال انجیر (نام علمی: Ficus carica) سرده انجیر دارای ??? گونه میباشد که اغلب انواع آن وحشی یا زینتی هستند مانند درخت معروف به درخت کاتوچو (فیکوس الاستیکا) که هم زینتی است و هم صنعتی. فیکوس بنگالنسیس و فیکوس رلیگیوزا انواع زینتی این گیاه میباشند که در تزئینات و به عنوان گیاه آپارتمانی مصرف زیاد دارند.
انواعی که در باغبانی از نظر مصرف میوه آن مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از فیکوس کاریکا، فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا. فیکوس کاریکا همان انجیر معمولی است که به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. ولی فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا بیشتر برای تلقیح انواع انجیر خوراکی کاشته میشوند.
مواد لازم برای تهیه کمپوت انجیر خوشمزه :
لیمو ترش متوسط : ?عدد
گلاب : یک چهارم پیمانه
آب : یک ونیم پیمانه
عسل : نصف پیمانه
ساقه دارچین : ? عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
انجیر تازه متوسط : نیم کیلو
گلابی سفت متوسط : ? عدد
طرز تهیه کمپوت انجیر خوشمزه در منزل :
? – با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه های پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ?? دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.
? – گلابی ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید . سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ? دقیقه بپزید تا میوه ها نرم و پخته شوند. ساقه های دارچین را دور انداخته و میوه های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ?? دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید . در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید .
آموزش درست کردن کمپوت خانگی » آموزش کامل طرز تهیه کمپوت انجیر خوشمزه
- ۹۵/۱۰/۲۳