صبحانه استثنایی با نیمروی مجلسی و مناسب منوی کافی شاپها
امروز در آشپزخانه پارلین آموزش درست کردن نیمرو مجلسی را برای شما آماده کردیم که در ادامه می بینید شما یه صبحانه استثنایی با نیمرو مجلسی تجربه کنید
آموزش درست کردن نیمروز مجلسی :
خمیر یوفکا را با قلم مو و کره ی ذوب شده چرب کنید (هر دو طرف) داخل قالب مافین بگذارید (دوتا سه لایه لازمه ،با وصله پینه کردن میشه اینکارو آسون کرد ) ژامبون خرد شده و پنیر پیتزا رنده شده داخل قالب بریزید و آویشن بپاشیدیک عدد تخم مرغ را با احتیاط روی مواد بشکنید نمک و فلفل سیاه فراموش نشود سپس در فر 200 درجه بپزید
لبه های یوفکا که طلایی شد حاضره ،ولی شما میتونید به میزان پخته شدن تخم مرغ هم توجه کنید
نکته : کمی سس پستو یا آلفردو یا سس های معمولی به هنگام سرو ،بد نیست . ولی توی مواد نمیزنیم که یوفکا کریسپی بشه !(برشته)
آموزش آشپزی » آموزش درست کردن نیمرو مجلسی مناسب منوی کافی شاپها
- ۹۵/۰۸/۲۷